Dijelovi

Uložili ste u skupocjenu miješalicu koja je nedavno prestala funkcionirati, a perlator Vam je prepun kamenca? Niste sigurni gdje nabaviti kvalitetne rezervne dijelove koji su vam prijeko potrebni?

Kome se obratiti za pomoć prilikom odabira pravih rezervnih dijelova? Postoji li uopće rješenje za popravak?

Naravno!

Tvrtka VLV Vreš pruža Vam brzu i pouzdanu uslugu ugradnje i popravka rezervnih dijelova, te stručne savjete za najbolje održavanje istih. I sve to uz minimalan zahvat, te po optimalnim cijenama!

O NAMA

Radeći godinama kao ovlašteni serviseri za renomirane proizvođače sanitarne opreme kao što su Geberit, Grohe, Gessi i Tece, te s ovlaštenjem za montažu od proizvođača opreme Jacuzzi, Hansa, Hansgrohe i Novellini, došli smo do saznanja koje rezervne dijelove ugraditi prilikom popravaka / servisa.

Iste smo slobodni ponuditi na tržište preko našeg maloprodajnog salona u Šmidhenovoj ulici 19 u Samoboru.

Educirani smo kod najjačih brandova na tržištu, te Vam nudimo iznimno ugodan proces ugradnje prilikom kojeg uvažavamo Vaše želje i osiguravamo visoku kvalitetu i dugovječnost rezervnih dijelova. Naše bogato iskustvo omogućuje nam iznimnu profesionalnost i snalažljivost čak i kada nije sve potpuno idealno.

Osim toga, velik naglasak stavljamo na ljubazan pristup našeg osoblja, te ostavljamo čist i uredan radni prostor iza sebe.

Vaše želje naš su zadatak i specijalnost, te ih uz pomoć našeg tehničkog znanja pretvaramo u stvarnost!

 

NAŠE USLUGA UGRADNJE REZERVNIH DIJELOVA

VLV Vreš pruža profesionalne i kvalitetne usluge ugradnje i popravka rezervnih dijelova. U našoj ponudi za Vas osiguravamo:

  • Kartuše za jednoručne, dvoručne i termostatske miješalice
  • Uljevni ventili za podžbukne i nadžbukne wc kotliće, te monoblok
  • Izljevni ventili za podžbukne i nadžbukne wc kotliće, te monoblok
  • Perlatori za različite tipove miješalica
  • Brtve za izljevne ventile podžbuknih kotlića

Proizvođači čije dijelove držimo ili ih možemo pribaviti su:

PREDNOSTI NAŠE USLUGE

U tvrtki VLV Vreš sve usluge odrađujemo brzo,stručno i učinkovito!

Upoznat ćemo Vas sa svim manama i prednostima rezervnih dijelova te Vas savjetovati o najboljem načinu za njihovo pravilno održavanje.

Stavljamo velik naglasak na zaštitu prostora u kojem radimo – Vašeg doma, koji uvijek ostavljamo čistim, urednim i sigurnim.

Stručno smo osposobljeni od brandova koje ugrađujemo, a ljubaznost, čistoća i zaštita glavna su načela koja možete očekivati od svih naših zaposlenika.

Kontaktirajte nas telefonski, pišite nam putem elektroničke pošte ili fotografirajte svoj problem i pošaljite nam fotografije na WhatsApp ili Messenger.

 

PITAJTE ZA CIJENU

ZATRAŽITE PONUDU

REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN

call to action image

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju!

Kontaktirati nas možete putem telefona ili elektroničkom poštom.

Kontakt