Podna električna grijanja

Želite potpuni komfor u Vašoj kupaonici, ali ona je iz nekog razloga uvijek jako hladna?

Iz keramičkih pločica isijava hladnoća pa radijator više nije dovoljan da zagrije cijelu kupaonicu? Možda Vaša električna grijalica zagrije prostor, ali pod je i dalje hladan?

Ne očajavajte! Mi znamo kako riješiti Vaš problem!

Tvrtka Vreš nudi vrhunske usluge zagrijavanja kupaonice u obliku električnog podnog grijanja, a naš profesionalni tim Vam jamči brzu i stručnu ugradnju po optimalnim cijenama!

Moderno električno grijanje najbrže je i najučinkovitije rješenje za grijanje posljednjih godina, a mi ćemo Vam pomoći odabrati najbolji sustav za Vaše potrebe.

 

O NAMA

U potrazi ste za profesionalnom i stručnom uslugom ugradnje električnog podnog grijanja?

Naša tvrtka pruža brzu i stručnu uslugu, a naš vrhunski tim iza sebe ima dvadeset godina iskustva na području ugradnje električnog podnog grijanja, podnih ticala i termostata.

Upravo to iskustvo pomaže nam pronaći idealna rješenja za Vaše potrebe i omogućuje nam da brzo i učinkovito ugradimo i najzahtjevnije sustave.

Educirani smo kod vrhunske danske tvornice Devi te Vam nudimo ugodan proces ugradnje, tijekom kojeg rado odgovaramo na sva vaša pitanja.

Uslugu pružamo u sklopu izrade novih kupaonica, kao i kod adaptacije postojećih. Naše usluge uz privatne investitore koriste mnogi graditelji, instalateri, pa čak i električari!

KAKO FUNKCIONIRA PODNO GRIJANJE?

1
2
3
Sistem električnog podnog grijanja funkcionira kao grijaći kabel spojen na Vašu električnu mrežu
Termostat upravlja sustavom paljenja i gašenja, te Vam pruža potpuni komfor rada
Podno ticalo javlja termostatu parametre zagrijavanja/ temperaturu

POSTAVLJANJE PODNOG GRIJANJA

Podno grijanje se prilikom novogradnje postavlja u glazuru u obliku grijaćeg kabla, a kod novogradnje i adaptacije u obliku grijaće mreže.

Nakon ugradnje grijaće mreže, istu zaštićujemo fleksibilnim ljepilom obogaćenim aditivom za temperaturnu rastezljivost.

Ispod grijaće mrežice ugrađuje se ticalo i spaja sa zidnim termostatom koji u sebi ima i zidni termometar. Nakon ugradnje keramike ili parketa ugrađuje se termostat i podešava se sustav grijanja koji je prethodno spojen na Vašu električnu mrežu.

PREDNOSTI PODNOG GRIJANJA

Električno podno grijanje je niskotemperaturni sustav koji daje najbolji omjer uložene energije na dobivenu toplinu.

U pravilu, topli zrak se penje gore pa klasična zidna grijaća tijela zagriju područje trupa i glave, a vrlo slabo područje nogu, dok podno električno grijanje prvo grije upravo naše noge!

Sistem električnog podnog grijanja ne kvari estetski izgled prostorije jer se ne vidi i oslobađa prostor po zidovima Vaše kupaonice za sanitarne elemente i armature.

Osim toga, podno električno grijanje uz jamstvo ima jako dugi vijek trajanja i na njemu nema dodatnih servisa! Ovo su još neke od brojnih prednosti u usporedbi s radijatorskim grijanjem:

PREDNOSTI NAŠE USLUGE

Naša najveća prednost je što za ugradnju električnog grijanja ne angažiramo keramičare, građevinare, instalatere ni električare, već cijeli proces obavljamo samostalno! Jedna smo od rijetkih tvrtki specijaliziranih za ovaj izvrstan način grijanja.

Osim toga, naš vrhunski tim uvijek vodi računa o čistoći i zaštiti radnog prostora, što nas uz ljubaznost te stručnu osposobljenost čini pravim izborom za Vas!

 

CIJENA UGRADNJE PODNOG GRIJANJA

Cijena ugradnje ovisi o kvadraturi grijanog prostora. Iskazuje se u kvadratima i iznosi od 1000,00 kn ( 140.00 € ) za m2 na dalje.

U tu cijenu uključena je električna mrežica, ticalo, termostat, kao i sve predradnje s puštanjem u pogon.

PITAJTE ZA CIJENU

ZATRAŽITE PONUDU

REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN

call to action image

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju!

Kontaktirati nas možete putem telefona ili elektroničkom poštom.

Kontakt