Održavanje

Primijetili ste kvarove u vašem cjevovodnom sustavu? Imate poteškoća s kotlićem ili pak miješalicom? Možda Vam se kanalizacija zaštopala?

Ako niste sigurni kome se obratiti za pomoć, ne očajavajte – mi imamo rješenje za Vas!

Održavanje Vaših instalacija naša je specijalnost i svakodnevica. Jamčimo brzu i stručnu uslugu po optimalnim cijenama.

 

O NAMA

Tvrtka VLV Vreš ima dugogodišnje iskustvo na području održavanja instalacija zahvaljujući kojem možemo ponuditi visokokvalitetnu i stručnu uslugu.

Educirani smo kod najjačih brandova na tržištu, te Vam osiguravamo iznimno ugodan proces održavanja instalacija koji će uvijek proći brzo, glatko i učinkovito.

Ljubaznost i uslužnost našeg osoblja, te čistoća i urednost pri radu naša su glavna načela koji se držimo prilikom svakog projekta.

Vaše potrebe naš su glavni prioritet, te ih uz naše tehničko znanje pretvaramo u stvarnost!

NAŠE USLUGE ODRŽAVANJA INSTALACIJA

Naše usluge održavanje obuhvaćaju sve ono za što Vam je potreban vodoinstalater, a ne obuhvaća adaptaciju ili izradu novih instalacija. Pod tim podrazumijevamo sljedeće:

 

 • ODŠTOPAVANJE KANALIZACIJE
  Specijalizirani smo profesionalci za odštopavanje i čišćenje svake vrste kanalizacije. Jamčimo brz dolazak, iznimnu kvalitetu usluge, te profesionalan pristup. Obratite nam se s povjerenjem!
 • POPRAVCI CJEVOVODA
  Vršimo popravak neispravnih cijevi, te naši specijalci nude učinkovita i ekonomična rješenja za Vaše oštećene cjevovode.
 • POPRAVAK VODOKOTLIĆA
  Vršimo kvalitetan, brz i pouzdan servis vodokotlića. Profesionalno čistimo Vaš vodokotlić od kamenca i ostalih nečistoća u vodi!
 • POPRAVAK MIJEŠALICA
  Uz stručne usluge tima VLV Vreš, rješavamo sve probleme s Vašom miješalicom. Uz nas,možete se pozdraviti s curenjem, kapanjem i teškim otvaranjem!
 • SILIKONIRANJE SANITARNE OPREME
  Nudimo usluge postavljanja sanitarnih fuga oko Vaših sanitarija, te vršimo izmjenu oštećenog silikona koji je popucao ili je neispravno postavljen.

Prijatelji i partneri

PREDNOSTI NAŠE USLUGE

U našoj tvrtki, sve usluge odrađujemo brzo,stručno i učinkovito!

Uvijek se trudimo detaljno informirati klijente o svim prednostima i manama usluge koju vršimo kako bi donijeli najispravniju odluku za svoje potrebe.

Osim toga, uvijek pazimo na čistoću radnog prostora, te Vaš dom ostavljamo sigurnim i urednim kakvog smo ga i zatekli.

Stručno smo osposobljeni od brandova koje ugrađujemo, a glavna načela kojih se naš stručni tim drži su uslužnost i pristupačnost, te zaštita radnog prostora.

 

CIJENA USLUGE ODRŽAVANJA

Kontaktirajte nas telefonski, pišite nam putem elektroničke pošte ili fotografirajte svoj problem i pošaljite nam fotografije.

PITAJTE ZA CIJENU

Zatražite ponudu

REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN

call to action image

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju!

Kontaktirati nas možete putem telefona ili elektroničkom poštom.

Kontakt