O nama

Na usluzi građanima stojimo od 1932. godine.Od početka rada vodimo brigu o vodi na i u vašim objektima. Uz kvalitetnu izradu instalacija, sa naprednim instalacijskim sistemima, osigurat ćemo Vam distribuciju pitke i tehničke vode kao i odvodnje iste. Sa ugradnjom sanitarnih uređaja dovest ćemo Vam ljepotu i ugođaj komfora u Vašu kupaonu. Montažom građevinske limarije pobrinut ćemo se da Vaš objekt bude suh iznutra te zaštićen od atmosferilija iz vana. Montiramo sanitarne uređaje te za brendove vršimo servise na armaturama i sanitarije. Da bi vam bili toplo za Vas ugrađujemo podno električno grijanje kao i klasično centralno. Tu smo da Vam damo savjet oko procurenja te izvršimo popravak Vaše instalacije ili uređaja. U Samoboru gradu nam je sjedište, radiona i maloprodajni Salon. Usluge pružamo na nivou cijele Hrvatske, od Caftata do Umag preko Zagreba do Vukovara.

 

MISIJA

Na području montaže sanitarnih uređaja želimo se zadržati među top firmama u Hrvatskoj. Razvijamo sektor servisa sanitarnih brendova kao i prodaju rezervnih dijelova.

VIZIJA

Uz maloprodajni salon želimo razviti prodaju rezervnih dijelova, usavršiti usluge montaže instalacija, montaža sanitarnih uređaja i pružanje servisa. Sa našim prijateljima i suradnicima razvijamo područje izvođenja adaptacije.